For more information, please contact us through one of these options:

Call: +31 (0) 6 29 03 51 70

Email: info@triplevalueleadership.com

Or send us a message directly:

2 + 14 =

News and more

TVL is partner van ‘Vrienden van Loka’

February 7, 2024

We zijn verheugd een partner te zijn van ‘Vrienden van Loka’, een nieuw netwerk om de unieke Loka school in India te steunen en van haar ervaringen te leren.

Loka is een kleine school op in een dorp langs de Punpun rivier in Bihar, Noord-India, Loka is meer dan een school: het is een nieuw perspectief op een wereld die ons voor grote uitdagingen stelt. Als we in harmonie op de aarde met elkaar willen leven zullen we anders over onszelf en onze rol op de aarde moeten gaan denken – we zijn niet de simpele ‘homo economicus’ die alleen leeft om te consumeren uit eigenbelang. De wetenschap toont dat we in essentie sociale en spirituele wezens met gevoel en een geweten, de ‘homo sapiens’, die wordt gedreven door de behoefte om te leren, te spelen en te ontdekken. Als we deze lerende en ontdekkende natuur ontwikkelen, dan kan de mensheid elke uitdaging aan.

En u bent van harte uitgenodigd om Loka beter te leren kennen op ons seminar Donderdag 18, April. Noteer de datum – meer informatie volgt.

Indien u belangstelling heeft ons te steunen – financieel of op een andere wijze – vindt u meer info op onze site vriendenvanloka.nl.

0 Comments

Share This